Σχετικά με τη Quax

Τα βρεφικά είδη Quax ακολουθούν τα παιδί σας από τον πρώτο του ύπνο, στα πρώτα του βήματα! Ο κόσμος Quax είναι ένας απαλός, κομψός κόσμος που συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό με ζεστασιά και ατμόσφαιρα. Βρεφικά είδη που ξεχωρίζουν για την minimal αισθητική τους και καλύπτουν με μοναδικό τρόπο κάθε σας ανάγκη. Τα βρεφικά έπιπλα Quax φέρνουν ποιότητα σε προσιτές τιμές, και δημιουργούν ένα ζεστό και αξιόπιστο σπίτι για το μικρό σας. Τα υφάσματα και λούτρινα παιχνίδια μας είναι σχεδιασμένα σε μοντέρνα χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με τις απαλές αποχρώσεις της συλλογής επίπλων μας.

Τα έπιπλα Quax φέρνουν την ποιότητα και τη ζεστασιά στο δωμάτιο του μωρού σας, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον ύπνου για το νέο μέλος της οικογένειάς σας. Μοντέρνα σχέδια και μοναδικά χρώματα που ταιριάζουν αρμονικά σε κάθε σύγχρονο σπίτι, προσαρμόζονται χάρη στο σύγχρονο design τους στο εφηβικό δωμάτιο αξιοποιώντας τα έπιπλα που αγοράσατε, στο μέγιστο χρονικό διάστημα.

Quax δε σχεδιάζει μόνο βρεφικά κρεβάτια και συρταριέρες, αλλά και μια σειρά από κομψά και χρήσιμα έπιπλα όπως λίκνα, ξύλινα πάρκα, μπαούλα παιχνιδιών καθώς και εφηβικά δωμάτια, που ταιριάζουν απόλυτα με τις απαλές αποχρώσεις των σχεδίων της Προίκας Μωρού , που είναι κατασκευασμένα από κορυφαίας ποιότητας και ραφής βαμβακερά υφάσματα!

Close
Back to top