Η πρωτοποριακή διοργάνωση των Mother & Baby Αwards 2021 γίνεται θεσμός και αποτελεί μια καινοτόμα διαδικασία για την αξιολόγηση προϊόντων που έχουν να κάνουν με την πιο ξεχωριστή περίοδο της γυναίκας αλλά και του ζευγαριού γενικότερα, αυτή της εγκυμοσύνης και της μητρότητας.

Προεφηβικό Κρεβάτι Trendy - Gold Award

Η επιλογή του πρώτου κρεβατιού του μωρού σας, είναι μια πολύ όμορφη και ευχάριστη διαδικασία και ζητούμενο είναι η δημιουργία ενός «ιδανικού» περιβάλλοντος για τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Το προεφηβικό κρεβάτι Quax από τη σειρά “Trendy” είναι ένα έπιπλο υψηλής αισθητικής κατασκευασμένο βάσει διεθνών προδιαγραφών ενώ Τα σχεδιαστικά κριτήρια εξασφαλίζουν την ασφάλεια του βρέφους και τη προσαρμογή του επίπλου στα στάδια ανάπτυξης του παιδιού.

Quax Intelligent Potty - Gold Award

Το intelligent potty Quax, είναι μία αγορά πρόκληση! Το έξυπνο γιο-γιο που εκπαιδεύει και επιβραβεύει το παιδί σας!Ο αποχωρισμός της πάνας είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπομονή και αρκετό χρόνο. Ωστόσο με την επιλογή των κατάλληλων βρεφικών ειδών μπορεί να γίνει πιο εύκολη και διασκεδαστική.

Quax Crooz Stroller - Silver Award

Η σωστή επιλογή καροτσιού είναι σημαντική, καθώς για τα επόμενα 4 χρόνια θα γίνει το «όχημα» του παιδιού σας! Το πολυκαρότσι QUAX CROOΖ είναι η ιδανική επιλογή. Είναι άνετο και ευρύχωρο ώστε το μωρό να απολαμβάνει τις βόλτες στην πόλη ή στην ύπαιθρό, Είναι αντίστοιχα ιδανικό για τους γονείς, με εύκολη οδήγηση και ακόμη πιο εύκολο κλείσιμο ακόμα και με το ένα χέρι!

Quax Mini Buggy - Silver Award

Το καρότσι Quax Mini είναι ο «προσωπικός βοηθός» για κάθε ταξίδι ή βόλτα. Είτε πρόκειται να ταξιδέψετε με το αεροπλάνο για κάποιον μακρινό προορισμό, είτε απλά να κάνετε μια βόλτα με το μικρό σας στην πόλη! Ελαφρύ και με μικρό όγκο, συμπαγές και εξαιρετικά εύκολο στην οδήγηση, σας επιτρέπει να το «οδηγείτε» ακόμα και σε μικρούς χώρους. Κλείνει με ένα κλικ, χωράει πανεύκολα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας ή ακόμα και στους χώρους χειραποσκευών του αεροπλάνου.

Close
Back to top